Samen eropuit
Riebedepie-pas

Riebedebie is een toonaangevende toeristische organisatie die meer dan 600 attracties en musea in Vlaanderen en Brussel vertegenwoordigt. Met de Z-CARD® brengen ze de toeristische sector opvallend onder de aandacht en enthousiasmeren ze toeristen en dagjesmensen om het brede aanbod van boeiende attracties en musea te ontdekken.

Naast de populaire Riebedebiekaart, die zich richt op toeristen, heeft Riebedebie in 2024 de Riebedebie-pas geïntroduceerd, speciaal voor hun leden. Deze handige Z-CARD® in Pocketformaat is voorzien van een slit in een van de covers, zodat een volledig gepersonaliseerde lidkaart kan worden toegevoegd aan het overzicht van deelnemende attracties.

De slit in de Z-CARD® maakt het bijzonder eenvoudig om een extra (lid)kaart altijd bij de hand te hebben. Zo creëer je in een handomdraai een opvallende all-in-one tool die gebruikers zullen bewaren en hergebruiken.

Wij kunnen elke Z-CARD® volledig personaliseren met een unieke tekst, nummering, QR-code of barcode. Dit geeft je talloze mogelijkheden om het gebruik en de conversie van jouw campagne te meten.